Filip Malte Larsson

Description

This project is about establishing a small library and exhibition space on the ground where there today is the ruin of an old house.

Project

The center of the building contains a library with a smaller study room upstairs and around the library space there is a exhibition space and the clear structure of the building makes it possible to divide the exhibition space with walls if that is necessary.

The building are constructed on top of the existing walls of the ruin with a timber construction and clap board facade and with clay wall on the inside to keep moisture out.

The space between the ruin and the smaller school building is enlarged to house a stair that connects the road and back yard.
An overall view of the traf c situation in the area is that the street is now one-way traf c and larger sidewalks to reduce speed and to provide greater opportunity to walk along the street.

Start typing and press Enter to search